Siti Nurbaini's FotoPage

By: Siti Nurbaini Khairi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Feb-2007 08:22 Email | Share | | Bookmark
Pernikahan Abbybaini & Al Hadi

Wani, bakal adik ipar sibuk membantu kami sekeluarga
Kakakku..
Aku yang kejung sebab berinai
View all 17 photos...
Kami telah pun dinikahkan oleh adik saya sendiri, Mohd Ali Hanafi Khairi pada 18 November 2006. Terima kasih kepada para penaja yang telah menaja baju, rakaman video, kek, make-up dan lain-lain lagi. Hanya Allah Taala yang dapat membalas jasa kalian semua. Juga kepada krew Radio Televisyen Brunei yang kebetulan berada di Malaysia untuk rakaman dokudrama 'Ole-Ole Lasak' turut merakamkan detik-detik indah kami diijabkabulkan..


Monday, 5-Feb-2007 10:53 Email | Share | | Bookmark
OTHERS

Me and Misha Omar..Auditorium agak gelap.
Me and Ling
Me and Nisa I (Practical Trainee)
View all 5 photos...
Gambar yang tergolong dalam kategori bebas. If buat folder pun gambar sekeping dua aje pun buat semak aje kan. So, aku lambakkan dalam ni aje la..


Monday, 5-Feb-2007 10:11 Email | Share | | Bookmark
MY FAMILY

Me and Raziq
Mama and Danish Danial
Kek Spider utk birthday boy
View all 65 photos...
Di sini, aku lambakkan semua gambar-gambar keluarga, tapi banyaknya gambar anak-anak saudara la sebab aku takde anak sendiri lagi. Inilah keluarga yang aku ada dan sayang sampai bila-bila sebab famili aku pun tak besar mana..


Monday, 5-Feb-2007 09:52 Email | Share | | Bookmark
PERTUNANGAN ABBYBAINI & AL-HADI

Me..
Kek I
Kek II
View all 10 photos...
Pada 5 Mac 2006, aku telah mengikat tali pertunangan dengan Al-Hadi setelah hampir 6 tahun bercinta. Hantaran sejumlah RM 15,000, 3 dulang hantaran dan tempoh ikat selama 8 bulan 15 hari sahaja untuk mengelakkan bertunang terlalu lama, sementelah kami pun dah lama kawan. Tak banyak pun gambar, sebab masa tu aku tak ada kamera digital. Kamera phone pun jadi la..


Monday, 5-Feb-2007 09:19 Email | Share | | Bookmark
COMINAC

Abg K, Bob,Abg Zam and Abg Zamri
Bob dan Abang Zam
Carol and Omar Ariff
View all 15 photos...
Gambar-gambar ini diambil semasa Persidangan Menteri-Menteri Penerangan (COMINAC) di Palace Of The Golden Horses. Aku menjadi AP membantu Lee Lai Mei. Seronok la event nie...sebab banyak krew yang terlibat. Cuma yang tak best cuti raya dibekukan sebab program ini berlangsung rasanya seminggu selepas raya..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net